Tort aperitiv cu somon afumat
Acest tort aperitiv cu somon afumat este foarte gustos si foarte usor de preparat, iar pe o masa festiva va atrage privirile cu siguranta.
Ingrediente
- 200 g somon afumat (pentru adeptii BIO recomand )
- 4 cartofi
- 3 morcovi
- 1 ceapa rosie
- o cutie de porumb conserva (mica)
- 1 ardei rosu
- 200 grame de crema de branza (eu am folosit )
- paine feliata
- maioneza
Preparare
Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca, se taie cubulete si se amesteca cu maioneza, cat sa se lege putin.
Morcovii se pun la fiert in alt vas, se lasa la racit si se taie cubulete si se amesteca si ei cu putina maioneza.
Pe un platou asezam un rand de felii de paine si le ungem cu un strat mai gros de crema de branza.
Adaugam un strat de morcovi, ardei taiat cubulete, ceapa taiata solzisori subtiri, cartofi, maioneza si bucatele de somon.
Punem din nou un strat de felii de paine unse cu branza. Continuam cu urmatoarele straturi asa cum am procedat anterior.
La final imbracam tortul aperitiv cu un strat de maioneza.
Eu am decorat cu frunze de ceapa verde, marar, masline.
Pofta buna!
[remember title=”Nu uita!”]
Daca iti plac retetele explicate de mine, intra pe pagina mea de Facebook, Alina’s Cuisine, si da-mi un LIKE. Iti multumesc!
[/remember]
[photo title=”Ai incercat aceasta reteta?”]
Ti-a placut? Impartaseste cu noi rezultatul. Intra aici si incarca fotografia facuta de tine. Nu iti face griji daca nu este profesionista, nici noi nu suntem. Vei gasi mai apoi fotografia ta pe aceasta pagina. Iti multumesc!
[/photo]
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018