Termeni și condiții de utilizare a site-ului alinacuisine.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

//alinacuisine.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

//alinacuisine.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

//alinacuisine.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. //alinacuisine.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

//alinacuisine.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (reteta) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca utile.

//alinacuisine.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (retetele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

DREPTURI DE AUTOR

Fotografiile atasate retetelor adaugate pe //alinacuisine.ro  sunt protejate de drepturi de autor si pot fi preluate numai daca sigla alinacuisine.ro este pastrata si afisata in loc vizibil si daca se indica sursa, cu link catre reteta respectiva. Preluarea ne va fi comunicata in cel mai scurt timp posibil.

Retetele pot fi preluate, total sau partial, numai cu acordul nostru prealabil si intotdeauna cu indicarea sursei si a link-ului catre reteta.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

//alinacuisine.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

//alinacuisine.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

 

Comments are closed.