Salata de icre de crap
Salata de icre de crap este o gustare foarte usor de facut, care de cele mai multe ori satisface cele mai pofticioase papile gustative.
La noi in familie salata de icre de crap este mancata cu foarte mare pofta, alaturi de o ceapa verde si paine prajita.
Reteta este deosebit de simpla si va fi foarte apreciata.
[remember title=”Nu uita”]Daca iti plac retetele explicate de mine, intra pe pagina mea de Facebook, Alina’s Cuisine, si da-mi un LIKE. Iti multumesc!
[/remember]Ingrediente
- 180 grame de icre de crap
- 280 ml ulei de floarea soarelui
- o ceapa alba sau rosie
- zeama de la o lamaie
- cateva linguri de apa minerala foarte rece
Preparare
Punem icrele in vasul mixerului si le frecam la viteza mica pentru cateva minute.
Incepem sa adaugam uleiul putin cate putin, mixand la viteza mare (nu adaugam alt ulei pana cel anterior nu s-a incorporat).
Cand a inceput sa se lege adaugam cate putina zeama de lamaie. Optional putem adauga o felie de paine mai veche inmuiata in lapte sau apa.
Pentru a le face mai spumoase, adaugam din cand in cand cate o lingura de apa minerala rece. Continuam sa mixam pana cand incorporam tot uleiul.
Adaugam o ceapa tocata foarte marunt si le dam la rece.
Se servesc cu mare pofta! 🙂
[photo title=”Ai incercat aceasta reteta?”]
Ti-a placut? Impartaseste cu noi rezultatul. Intra aici incarca fotografia facuta de tine. Nu iti face griji daca nu este profesionista, nici noi nu suntem. Vei gasi mai apoi fotografia ta pe aceasta pagina. Iti multumesc![/photo]
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018