Prajitura negresa
Ingrediente
- 5 oua
- 1 pahar lapte
- 1 pahar zahar
- 1 pachet margarina
- 1 borcan gem
- cacao
- 1 1/2 pahar faina
Preparare
Se freaca margarina cu zaharul, se pun galbenusurile, apoi laptele, faina, cacao si se da la cuptor. Albusurile se bat spuma cu 5 linguri de zahar si se toarna peste compozitie.
O varianta a acestei retete o gasiti aici:
The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase!
Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului).
Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018