Prajitura ISOSCEL
Ingrediente
- 3-4 linguri smantana
- 1 pachet unt
- 200 grame faina
Ingredientele de mai sus se lasa 2-3 ore la rece.
- gem
- ou
- nuci
- zahar tos
Preparare
Se framanta, se intinde foaie, se taie patrate si se pune gem, se unesc doua colturi opuse si se preseaza marginile. Se ung cu ou si se presara deasupra nuci si zahar tos, apoi se baga la copt.
The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase!
Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului).
Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018