Placinta cu branza

Placinta cu branza

image_print

Pentru ca mai mi-a ramas aluat de la reteta de merdenele pe care am facut-o aici, azi am preparat o placinta la care am folosit aluatul ramas iar la umplutura am folosit urmatoarele:

Ingrediente umplutura

Umplutura mi-a fost suficienta pentru a umple 4 bucati de aluat preparate aici.

  • o cutie de branza Fagaras (eu am folosit-o pe aceasta)
  • 100 de grame de branza telemea
  • 1 ou
  • gris fiert in aproximativ 150-200 ml apa

placinta cu branza 014

Preparare

Se fierbe grisul sa ajunga la consistenta grisului cu lapte, se lasa sa se raceasca si se adauga peste branza amestecata cu un ou.

Se umple precum in poze si se da la cuptorul preincalzit la 210 grade Celsius pana se rumeneste.

placinta cu branza 017

Pofta buna.

placinta cu branza 020

 

[remember title=”Nu uita!”]

Daca iti plac retetele explicate de mine, intra pe pagina mea de Facebook, Alina’s Cuisine, si da-mi un LIKE. Iti multumesc!

[/remember]

[photo title=”Ai incercat aceasta reteta?”]

Ti-a placut? Impartaseste cu noi rezultatul. Intra aici si incarca fotografia facuta de tine. Nu iti face griji daca nu este profesionista, nici noi nu suntem. Vei gasi mai apoi fotografia ta pe aceasta pagina. Iti multumesc!

[/photo]

De la prietenii Alina's Cuisine

The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase! Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului). Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.

Latest posts by Alina's Cuisine (see all)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.