Mousse bavarez

Mousse bavarez

Ingrediente mousse bavarez

  • 250 grame frisca lichida (de exemplu aceasta)
  • 100 grame ciocolata alba (buna si ieftina aceasta ciocolata alba)
  • 3 gelatina (1 ½ foi gelatina Dr Oetker)
  • 80 grame lapte

 

Preparare mousse

 

Punem foile de gelatina la inmuiat in apa rece.

mousse bavarez 002

Punem laptele pe foc si aducem la temperatura de fierbere. Oprim focul, stoarcem gelatina bine si o adaugam in laptele fierbinte, omogenizand usor cu un tel.

mousse bavarez 004

Oprim, focul, punem ciocolata rupta bucati peste laptele fierbinte si amestecam pana cand ciocolata s-a topit complet.

mousse bavarez 005

Separat intr-un bol batem frisca lichida, apoi o adaugam peste ciocolata topita.

mousse bavarez 009

 

Amestecam usor cu o spatula pana se omogenizeaza.

mousse bavarez 011

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*