
Înghețată caramel
Pentru zilele toride de vara ce poate fi mai potrivita decat o inghetata?
Azi am preparat o inghetata caramel, foarte cremoasa care in contrast cu fulgii crocanti de ciocolata este si mai bine pusa in valoare.
Ingrediente
Preparare
In vasul mixerului punem frisca lichida impreuna cu laptele condensat.
Mixam pana obtinem o crema, apoi adaugam branza mascarpone si caramelul si mai mixam putin.
Adaugam fulgii de ciocolata si amestecam usor.
Transferam amestecul intr-o cutie inchisa ermetic si punem in congelator.
Dupa aproximativ 4-5 ore inghetata este gata pentru a fi servita.
Scoatem vasul cu aproximativ 10-15 minute inainte de a servi inghetata.
[remember title=”Nu uita!”]
Daca iti plac retetele explicate de mine, intra pe pagina mea de Facebook, Alina’s Cuisine, si da-mi un LIKE. Iti multumesc!
[/remember]
[photo title=”Ai incercat aceasta reteta?”]
Ti-a placut? Impartaseste cu noi rezultatul. Intra aici si incarca fotografia facuta de tine. Nu iti face griji daca nu este profesionista, nici noi nu suntem. Vei gasi mai apoi fotografia ta pe aceasta pagina. Iti multumesc!
[/photo]
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018