
Crema Swiss Meringue Buttercream
Ingrediente
- 85 grame albusuri
- 130 grame zahar
- 170 grame unt la temperature camerei
- Extract de vanilie
- Putin colorant (optional)
Preparare
Punem un vas cu putina apa la fiert. Amestecam albusurile cu zaharul si le punem deasupra cartitei cu apa. Atentie ca apa sa nu atinga fundul vasului cu albusuri !
Amestecam mereu, pana cand zaharul s-a topit si nu se mai simte.
Dam jos de pe foc, si mixam la viteza mare pana cand fundul vasului este rece. Inlocuim telul de la robot cu paleta . Incepem sa adaugam cate un cubulet de unt si mixam la viteza mica. Nu adaugam alt cubulet de unt, pana cand cel anterior nu este complet omogenizat. La final punem vanilia si un praf de sare.
The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase!
Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului).
Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018