Crema de tort

image_print

Ingrediente

  • 4 oua
  • o cana de zahar si inca 10 linguri
  • un pachet de unt sau margarina
  • o ceasca de lapte sau apa
  • 3 linguri cacao

Preparare

Se bat 4 oua cu 10 linguri de zahar, apoi se fierb, amestecand continuu pana se leaga.

O ceasca de lapte sau apa, un pachet de unt sau margarina, o cana de zahar si 3 linguri de cacao se fierb pe foc pana se face un sirop bine legat. Se lasa sa se raceasca, iar apoi se incorporeaza crema 1 in crema 2. Se pune esenta de rom.

 
The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase! Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului). Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.

Latest posts by Alina's Cuisine (see all)

 
Tags:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.