Salată de fasole galbenă cu maioneză
Pentru o gustare plină de savoare, recomand această salată de fasole galbenă cu maioneză și usturoi, ușor de preparat, care va bucura papilele gustative ale întregii familii!
Ingrediente
- 700 g fasole galbena lata
- o legatura de marar
- 1 galbenus crud
- 1 galbenus fiert
- 1 lingurita mustar
- 5-6 catei de usturoi
- 150 ml ulei
- sare
- piper macinat
Preparare
Intr-o cratita, punem apa cu sare la fiert apa cu sare. Curatam pastaile de fasole, le rupem bucati si le spalam. Cand apa incepe sa fiarba, punem pastaile la fiert. Dupa ce s-au fiert, scurgem apa si le punem intr-o sita la scurs si le lasam sa se raceasca.
Cat timp se racesc pastaile, pregatim maioneza.
In vasul mixerului punem galbenusul crud, cel fiert, putina sare, mustar si usturoiul zdrobit.
Omogenizam totul foarte bine si adaugam treptat ulei (aprox. 150 ml ulei, depinde cata maioneza vreti sa puneti).
Amestecam pastaile de fasole cu maioneza, adaugam mararul tocat , piper macinat si sare daca mai este nevoie.
Poftă bună!
[remember title=”Nu uita!”]
Daca iti plac retetele explicate de mine, intra pe pagina mea de Facebook, Alina’s Cuisine, si da-mi un LIKE. Iti multumesc!
[/remember]
[photo title=”Ai incercat aceasta reteta?”]
Ti-a placut? Impartaseste cu noi rezultatul. Intra aici si incarca fotografia facuta de tine. Nu iti face griji daca nu este profesionista, nici noi nu suntem. Vei gasi mai apoi fotografia ta pe aceasta pagina. Iti multumesc!
[/photo]
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018