Pui la grill
Pentru un prânz câmpenesc, simplu, azi am ales să fac un pui la grill, pe care să îl servim cu un sos de roșii cu usturoi.
Nu este greu de făcut, este plin de savoare, iar băiețelul îl iubește și mănâncă fără oprire, înmuind fiecare bucată în lutică.
Ingrediente
- un pui întreg
- piper, boia dulce sau iute
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare mare
[remember title=”Nu uita!”]
Daca iti plac retetele explicate de mine, intra pe pagina mea de Facebook, Alina’s Cuisine, si da-mi un LIKE. Iti multumesc!
[/remember]
Preparare
Se curăță puiul, se pârlește dacă este nevoie, se spală bine și se tamponează cu hârtie absorbantă.
Se freacă cu sare mare, piper, boia și ulei de măsline.
Opțional, se poate lăsa deoparte 30-60 de minute, pentru a se pătrunde de arome.
Se pune pe grill la 250 de grade, mai întâi cu partea interioară spre flacără, apoi îl întoarcem.
Se servește excelent cu sos de roșii cu usturoi – lutică.
Poftă bună!
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018