Prajitura cu gem

image_print

Ingrediente

  • 5 oua
  • 2 cani de zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 1/2 cana lapte in care se dizolva o lingurita de bicarbonat
  • 1 cana faina
  • esente

Preparare

      Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apoi laptele si la final faina. Jumatate din compozitie se baga la cuptor, iar dupa ce prinde pojghita se pune gem, apoi se adauga cealalata jumatate de compozitie. Se pudreaza.

 

The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase! Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului). Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.

Latest posts by Alina's Cuisine (see all)

 
Tags:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.