Mousse de ciocolata

Mousse de ciocolata

image_print

Ingrediente mousse de ciocolata

  • 200 grame ciocolata neagra
  • 200 ml frisca lichida (eu am folosit-o pe aceasta)

Preparare mousse de ciocolata

Rupem ciocolata bucati mici, incalzim smantana la foc mic, fara a o aduce la punctul de fierbere.

tort crema de ciocolata 019

Punem ciocolata in smantana si omogenizam bine.

tort crema de ciocolata 020

O dam la rece pana se intareste putin dupa care o batem cu mixerul pana obtinem o crema fina si spumoasa.

tort crema de ciocolata 022

Daca trece prea mult timp pana la asamblarea tortului sau prăjiturii, putem sa o mai mixam putin pana ajunge din nou la consistenta anterioara.

The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase! Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului). Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.

Latest posts by Alina's Cuisine (see all)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.