Mousse de ciocolata
Ingrediente mousse de ciocolata
- 200 grame ciocolata neagra
- 200 ml frisca lichida (eu am folosit-o pe aceasta)
Preparare mousse de ciocolata
Rupem ciocolata bucati mici, incalzim smantana la foc mic, fara a o aduce la punctul de fierbere.
Punem ciocolata in smantana si omogenizam bine.
O dam la rece pana se intareste putin dupa care o batem cu mixerul pana obtinem o crema fina si spumoasa.
Daca trece prea mult timp pana la asamblarea tortului sau prăjiturii, putem sa o mai mixam putin pana ajunge din nou la consistenta anterioara.
The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase!
Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului).
Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018