Mousse bavarez

Mousse bavarez

image_print

Ingrediente mousse bavarez

  • 250 grame frisca lichida (de exemplu )
  • 100 grame ciocolata alba (buna si ieftina)
  • 3 gelatina (1 ½ foi gelatina Dr Oetker)
  • 80 grame lapte

 

Preparare mousse

 

Punem foile de gelatina la inmuiat in apa rece.

mousse bavarez 002

Punem laptele pe foc si aducem la temperatura de fierbere. Oprim focul, stoarcem gelatina bine si o adaugam in laptele fierbinte, omogenizand usor cu un tel.

mousse bavarez 004

Oprim, focul, punem ciocolata rupta bucati peste laptele fierbinte si amestecam pana cand ciocolata s-a topit complet.

mousse bavarez 005

Separat intr-un bol batem frisca lichida, apoi o adaugam peste ciocolata topita.

mousse bavarez 009

 

Amestecam usor cu o spatula pana se omogenizeaza.

mousse bavarez 011

The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase! Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului). Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.

Latest posts by Alina's Cuisine (see all)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.