Mousse bavarez
Ingrediente mousse bavarez
- 250 grame frisca lichida (de exemplu )
- 100 grame ciocolata alba (buna si ieftina)
- 3 gelatina (1 ½ foi gelatina Dr Oetker)
- 80 grame lapte
Preparare mousse
Punem foile de gelatina la inmuiat in apa rece.
Punem laptele pe foc si aducem la temperatura de fierbere. Oprim focul, stoarcem gelatina bine si o adaugam in laptele fierbinte, omogenizand usor cu un tel.
Oprim, focul, punem ciocolata rupta bucati peste laptele fierbinte si amestecam pana cand ciocolata s-a topit complet.
Separat intr-un bol batem frisca lichida, apoi o adaugam peste ciocolata topita.
Amestecam usor cu o spatula pana se omogenizeaza.
The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase!
Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului).
Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018