Mignon cu nuci

Pentru baza:

Ingrediente

  • 150 grame zahar
  • 150 grame miez de nuca
  • 5 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1 pachet vanilie

Preparare baza

Intr-un castron se pun galbenusurile cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga miezul de nuca, pesmetul, albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava dreptunghiulara timpde 15 min.

Pentru crema:

Ingrediente

  • 3 linguri cacao
  • 10 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • 2 lingurite rom
  • 1 pachet margarina

Preparare crema

Se pune la fiert apa cu zaharul pana clocoteste, apoi se adauga cacao. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se pune untul, esenta si se amesteca bine.

Asambalare:

Compozitia scoasa din cuptor se taie patrate, peste care se pune crema si se presara nuca pisata.