Inghetata de casa
Ingrediente
- 4 oua
- 1 cana zahar
- 1/2 litru lapte
- 2 linguri faina
- 2-3 borcane smantana
Preparare
Se amesteca galbenusurile cu faina, cu zaharul, laptele, se pune pe foc pana se face ciulamaua. Cand se raceste se adauga smantana, albusurile batute spuma.
Se imparte compozitia in doua si se pun arome diferite.
Se adauga arahide, stafide.
Se da la congelator.
The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase!
Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului).
Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018
Pingback: Inghetata curcubeu - Alina's Cuisine