Crema ganache cu ciocolata cu lapte
Ingrediente cremă
- 300 grame ciocolată cu lapte
- 300 grame smântână lichidă pentru frișcă (eu o folosesc pe )
- esență de rom
Preparare cremă
Punem pe foc smântâna împreună cu ciocolata ruptă bucăți, la foc mic.
Avem grijă să nu fierbem, ci doar să topim ciocolata.
Mutăm crema într-un vas, acoperim cu un capac și o punem la congelator aproximativ 90-120 minute (să aibă o consistență cremoasă, nu lichidă).
Scoatem vasul din congelator și mixăm până obținem o cremă spumoasă.
Adăugăm esență de rom după gust.
The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase!
Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului).
Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.
Latest posts by Alina's Cuisine (see all)
- Painici fara framantare - 5 aprilie 2020
- Prăjitura Arlechin - 13 ianuarie 2019
- Blat pufos de vanilie - 10 martie 2018