Chiftelute de porc la cuptor — Alina's Cuisine

Chiftelute de porc la cuptor

Chiftelute de porc la cuptor

image_print

Pentru momentele in care dorim sa mancam ceva foarte gustos si usor de preparat, propun aceste chiftelute de porc la cuptor. Faptul ca nu sunt prajite in ulei le face mai potrivite chiar si pentru copii.

Ingrediente

  • 750 grame carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 6 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cartofi mici razuiti pe razatoarea mica
  • Sare, piper dupa gust
  • Pesmet pentru formarea chiftelutelor

Preparare

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intr-un coastron, punem carnea tocata, ceapa taiata marunt, ustutoiul presat, cartofii razuiti si storsi bine, ouale, patrunjelul, sarea si piperul. Omogenizam compozitia, si formam chiftelutele,  apoi le dam prin pesmet. Asezam chiftelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu putin ulei , sau daca aveti plansa de silicon, este minunata.

Punem tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.chiftelute de porc la cuptor 002

Pofta buna!chiftelute de porc la cuptor 008

Nu uita!

Daca iti plac retetele explicate de mine, intra pe pagina mea de Facebook, Alina’s Cuisine, si da-mi un LIKE. Iti multumesc!

Ai incercat aceasta reteta?

Ti-a placut? Impartaseste cu noi rezultatul. Intra aici si incarca fotografia facuta de tine. Nu iti face griji daca nu este profesionista, nici noi nu suntem. Vei gasi mai apoi fotografia ta pe aceasta pagina. Iti multumesc!

 

The following two tabs change content below.
Mama, sotie... Retetele mele sunt cele facute in casa, pentru familie, fara pretentii de CHEF. Pot sa va asigur insa ca sunt gustoase! Spre sfarsitul anului 2014, am devenit membra a unui grup pe Facebook, denumit „Retete de mamici” (multumesc tuturor admin-ilor grupului). Am inceput sa postez incercarile mele culinare, a inceput sa imi placa, am inceput sa explorez, a inceput sa imi placa, am invatat lucruri noi, a inceput sa imi placa si mai mult…Si iata ca acum impartasesc cu voi aceasta pasiune.

Latest posts by Alina's Cuisine (see all)